Venäjä on julkaissut joukkueensa 17.-20. joulukuuta järjestettävään Channel One Cupiin.

Venäjä tulee kotiturnaukseensa totutusti kovalla kokoonpanolla, joka on koottu KHL-tähdistä. Esimerkiksi SKA Pietarista mukana on peräti 11 pelaajaa.

Kokoonpanosta löytyy myös KHL:n pistepörssiä johtava Vadim Shipatshjov, joka on tehtaillut tällä kaudella 31 ottelussa upeat 36 (11+25) tehopistettä.

Venäjän EHT-joukkue:

Maalivahdit: Aleksandr Samonov, Mikhail Berdin (SKA), Ivan Fedotov (Traktor).

Puolustajat: Rushan Rafikov, Alexei Marchenko (Lokomotiv), Danila Galenjuk, Igor Ozhiganov, Viktor Antipin (SKA), Nikita Ljamkin, Dmitri Judin (Ak Bars), Dmitri Samorukov (TsSKA), Jegor Jakovlev, Artjom Minulin (Metallurg Magnitogorsk).

Hyökkääjät: Vladimir Tkachyov, Andrei Kuzmenko, Vladislav Kamenev, Anton Burdasov, Kirill Marchenko, Ivan Morozov (SKA), Vadim Shipatshjov (Dinamo Moskova), Andrei Chibisov (Metallurg Magnitogorsk), Sergei Tolchinski, Denis Zernov (Avangard Omsk), Jegor Korshkov (Lokomotiv), Maksim Mamin, Pavel Karnaukhov, Nikita Soshnikov (TsSKA), Dmitri Voronkov (Ak Bars).