Tällä viikolla järjestettävään Channel One Cupiin matkustava Leijonien kokoonpano on muuttunut.

SHL-seura Leksands IF tiedottaa sosiaalisessa mediassa, että hyökkääjä Otto Paajanen on matkustanut Leijonien mukana Moskovaan, vaikka hän ei ollut alkuperäisessä joukkueessa mukana. 28-vuotias hyökkääjä on siis korvannut yhden pelaajan, mutta Suomen Jääkiekkoliitto ei ole tiedottanut vielä asiasta mitään.

Paajanen siirtyi SHL:ään täksi kaudeksi pelattuaan sitä ennen HIFK:ssa. Tällä kaudella hyökkääjä on summannut 23 ottelussa tehopisteet 1+4=5.

Leksands IF

@leksands_if
Otto Paajanen har kallats in till Finlands trupp till den kommande landslagsturneringen Channel One Cup som avgörs i Moskva 17-20 december. Paajanen och den sedan tidigare uttagne Janne Juvonen reste till landslagssamlingen under söndagen.
#leksandsif