Mikkelin Jukurit tiedotti kotisivuillaan, että se on pestannut tolppien väliin maalivahti Mika Järvisen. Kokenut liigatorjuja oli syksyn ajan työtön, ja nyt 32-vuotiaan torjujan pahvi on voimassa loppukauden.

Koronavirustilanne oli omiaan vaikuttamaan Jukurien peliliikkeeseen, sillä lukuisten ottelusiirtojen takia keväästä voi tulla todella ruuhkaisa. Jukurien urheilujohtajan Jukka Holtarin mukaan joukkueen maalivahtiosastolle tarvittiin leveyttä nimenomaan tavallista kiivastahtisemman ja kuormittavamman arjen vuoksi.

– Olemme tällä hetkellä jo yli 15 matsia jäljessä normaalia aikataulua. Pelirytmi tulee siten keväällä olemaan ennennäkemätön ja pituudeltaankin vielä tuntematon. Järvisestä saamme kokeneen pelaajan jakamaan torjujien taakkaa.

Liigassa jo kaudella 2007-08 debytoinut torjuja tietää, että keväästä tulee rankka jakso kaikille.

– Olen ollut sekä omalla urallani että edustamieni joukkueiden kanssa monissa vaikeissa paikoissa, joten uskon, että niistä kokemuksista on jälleen hyötyä.

– Ennen kaikkea ajattelen, että asiat pitää tehdä tosissaan, muttei totisesti. Viimeistään nyt on nähty, kuinka etuoikeutettua jääkiekon pelaaminen on, joten on suorastaan velvollisuus nauttia siitä, että pääsee pelaamaan. Todella innoissani siis tulen Mikkeliin ja Jukureihin.

Lisäksi mikkeliläisjoukkue tiedotti, että kahdeksassa pelissä tehot 1+1=2 tehneen pakki Samuli Piipposen try out -jakso johti sopimukseen.