KHL
Barys Nur-Sultan – Lokomotiv Jaroslavl
Perjantai 04.12. klo 15:30

Kotimaan kiekon jäätyä aikaiselle joulunalustauolle otetaan päivän vetoennakko KHL:n iltapäivämatsista Barys Nur-Sultanin ja Lokomotiv Jaroslavlin välillä. Barysin kausi ei ole ollut mikään täyttymys, sillä joukkue keikkuu Itäisen konferenssin yhdeksännellä paikalla – tosin muutama rästiottelu plakkarissa. Lokomotiv on puolestaan pelannut solidin kauden ja on Läntisen konferenssin kolmosena.

Barys on kiillottanut kilpeään kahdella voitolla viime peleistä. Aivan vakuuttavia voitot eivät ole kuitenkaan olleet, sillä homma on ollut kiinni Henrik Karlssonin huippupeleistä maalilla. Barys heikentyi tälle kaudelle ja viime kaudella joukkueen peräsimessä onnistunut Andrei Skabelka on tänään vastustajien vaihtoaitiossa. Kazakstanin ylpeys on kärsinyt läpi kauden maalinteko-ongelmista. Puolustuspäässä nakertavat Darren Dietzin ja Jesse Blackerin poissaolot.

Myös Lokomotivilla on pari voittoa alla. Skabelkan suojatit ovat pelanneet laadukkaasti läpi kauden ja sarjasijoitus on ansaittu. Luottomies Atte Ohtamaa on poissa muonavahvuudesta, kuten myös tulivoiman kannalta tärkeät Andre Petersson sekä Vladimir Tkachyov. Uusi vahvistus Teemu Pulkkinen ei todennäköisesti ole vielä kehissä. Hieman tasoitusta joudutaan siis antamaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka poissaolot tasoittavat puntteja, kääntyy tämä ottelu vetomielessä vierasvoiton puolelle. Barys ei kokonaisuudessaan vakuuta ja Lokomotivia vastaan on vaikea tehdä maaleja. Tyhjät katsomot rokottavat kotietua. Vetosuositus on Lokomotiv voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,08.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO