Tilanne eskaloituu: Nyt vaarassa ovat Kärppien tulevat kotipelit – näin seura kommentoi asiaa

© Kuva: Juha Tamminen

Koronaviruspandemia uhkaa seuraavaksi siirtää Oulun Kärppien kotiotteluita.

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä totesi lauantaina maakunnan olevan koronatilanteen leviämisvaiheessa ja Oulun kaupunki kertoi sunnuntaina nettisivullaan tilanteen aiheuttamista toimenpiteistä alueellaan.

Korkean tartuntariskin vuoksi muun muassa kaupungin hallinnassa olevat julkiset tilat suljetaan 1.joulukuuta–18.joulukuuta väliseksi ajaksi

Tiedotteessa todetaan, että kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan, mutta ottelutapahtumat suositellaan järjestettäväksi ilman yleisöä. Viime kädessä päätöksen asiassa tekee aluehallintovirasto.

Kärpät kertoo Twitter-tilillään tiedottavansa päätösten vaikutuksista kotiotteluihinsa maanantaina. Oululaisryhmällä on 1.-18.joulukuuta välisenä aikana otteluohjelman mukaan yhteensä viisi kotipeliä, joista ensimmäisen Ilves-kampppailun pitäisi olla ohjelmassa jo tiistaina.

Aiemmin sunnuntaina Ilves ja Tappara tiedottivat vastaavassa tilanteessa useiden kotiotteluidensa siirroista.

LUE MYÖS: Liigan koronahaasteet jatkuvat – Tampereella edessä lukuisia ottelusiirtoja!