Liigan koronahaasteet jatkuvat – Tampereella edessä lukuisia ottelusiirtoja!

© Kuva: Juha Tamminen

Tampereen Liiga-joukkueet Ilves ja Tappara joutuvat lähiviikkoina siirtämään useita kotiotteluitaan myöhempään ajankohtaan.

Taustalla on Pirkanmaan lähellä leviämisvaiheeseen siirtymistä oleva koronavirustilanne, jonka vuoksi alueella suositellaan 2.-21.joulukuuta välisenä aikana noudatettavan kaikissa yleisötilaisuuksissa korkeintaan kymmenen hengen rajaa. Lisäksi aluehallintovirastolle ehdotetaan yli kymmenen hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kieltämistä.

Tulevien rajoitusten vuoksi Tappara tiedottaa neljän sen kotiottelun siirtyvän myöhempään ajankohtaan. Ilves siirtää puolestaan kaksi kotiotteluaan.

Ilveksen siirtyvät kotiottelut:

4.12. Ilves-HIFK
9.12. Ilves-TPS

Tapparan siirtyvät kotiottelut:

5.12. Tappara–TPS
8.12. Tappara–Kärpät
11.12. Tappara-Jukurit
18.12. Tappara-HIFK

Uusista ottelupäivistä tiedotetaan Ilveksen ja Tapparan mukaan lähipäivinä. Molemmat seurat muistuttivat nettisivullaan, ettei niiden tietojen mukaan kotiotteluissa Hakametsän jäähallissa ole tapahtunut altistumisia koronavirukselle.

Seuraava Hakametsässä pelattava ottelu on tämänhetkisten tietojen mukaan tapaninpäivänä 26.joulukuuta pelattava paikalliskamppailu Ilves-Tappara.

Liiga-joukkueista useita kotiotteluitaan ovat jo aiemmin tällä kaudella joutuneet rajoitusten vuoksi siirtämään Sport, HIFK ja Pelicans. Lisäksi siirtoja on tehty muun muassa joukkueissa ilmenneiden koronavirustartuntojen ja -altistumisten vuoksi.