KooKoon ja HPK:n välisen liigaottelun toisessa erässä kuohahti lauantaina kunnolla. Ensiksi vieraiden Tommi Tikka taklasi Teemu Engbergiä, ja sai kimppuunsa usean KooKoo-pelaajan. Samalla HPK:n Petri Kontiola jäi ypöyksin, ja löi KooKoon 3-2-voittoon päättyneen pelin 1-1:een.

KooKoo menetti käytöskymppien takia Martin Bergerin ja Trevor Mingoian, sekä myöhemmin erän loputtua HPK:n Otto Latvalan kanssa yhteen ottaneen Erik Karlssonin kokonaan. Tauon alkaessa jopa vahdit Victor Brattström ja Emil Larmi olivat toistensa kimpussa, kunnes tiet erkanivat.

Mingoian käytöskymppi oli seurausta tästä tilanteesta. Hän siis taputti tuomarien suuntaan provosoivan oloisesti alussa mainitun tapauksen aikaan.

– Kymmenen minuuttia taputtamisesta. Se oli sen arvoista, KooKoon tehopelaaja kommentoi Twitterissä sanomaa vedet silmissä nauravalla hymiöllä vahvistaen.

Uusi liigaviikko alkaa tiistaina otteluilla Kärpät-Lukko ja Sport-Tappara.