© Kuva: Juha Tamminen

Tappara – HIFK: Tipsi kirvesrinnoille

Liiga
Tappara – HIFK
Lauantai 10.10. klo 18:30

Aleksis Kiven päivää vietetään Tampereella Tapparan ja HIFK:n välisen klassikko-ottelun merkeissä. Tappara on voittanut kolmesta ottelustaan toistaiseksi kaksi – eilen Kuopiossa esitys parani loppua kohden ja pisteet lähtivät matkaan. HIFK sortui eilen Kärppiä vastaan virheisiin ja jäi pahasti oululaisten jyrän alle.

Huolimattoman ensimmäisen erän jälkeen Tappara sai rivinsä ojennukseen Kuopiossa. KalPa ei saanut enää vapaataipaleita hyökkäysalueelle ja samalla kirvesrinnat käyttivät omat paikat hyväkseen. Illan helpottunein peluri oli varmasti Otto Rauhala, joka sai päätöserässä puolentoista vuoden kuivan kauden päätökseen ja viimeisteli Tapparan kuudennen maalin. Ottelu oli jäähyjenkin puolesta varsin rikkonainen, mutta Tappara on selkeästi valmis lauantain kovaan taistoon.

HIFK:n ottelusta Kärppiä vastaan ei jäänyt paljoa lapsille kertomista. Jarno Pikkaraisen suojatit olivat kiekon kanssa hätäisiä ja Kärppien monipuolisen hyökkäyspelin kanssa aseettomia. Jesse Puljujärvi juhlisti tuoretta NHL-sopimustaan tehoilla 2+1. HIFK on tähänastisissa peleissään voittanut heikompansa, mutta kovempien vastuksien kanssa on ollut todella nihkeää. Haaste ei kevene eilisestä oleellisesti, sillä isännät ovat tällä hetkellä kovassa iskussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Eilisen perusteella ottelussa on vain yksi suosikki. Tappara saa suosikin viitan sekä vetosuosituksen harteilleen: Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,97 on lauantain maistuva petsi.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.