Norjalaismediat Nettavisen ja VG kertovat maassa sattuneesta hirvittävästä kiekkotragediasta. Frisk Askerin junioripelaaja törmäsi viikoloppuna seuran junnujen pelissä tolppaan ”niin kovaa kuin se on mahdollista”.

Norjan jääkiekkoliiton eräs jäsen, Ottar Eide kertoi, että pelaajalla oli tapauksessa lisäksi niin huonoa onnea kuin vain siinä tilanteessa oli mahdollista.

Lauantain ottelu keskeytettiin tapauksen jälkeen, ja pelaaja leikattiin sunnuntaina. Seura vahvisti tapahtuneen kotisivuillaan, mutta Frisk Askerin toimitusjohtaja Nicolay Sorensen ei suostunut kommentoimaan asiaa enempää, koska vammojen laadusta ei ole tietoa. Pelaajatkaan eivät saa kertoa tapauksesta mitään.

Esimerkiksi MM-kisakävijä, norjalaislegendoihin lukeutuva Anders Bastiansen puhui tapauksesta hurjaan sävyyn.

– Olen pelannut kauan, mutten muista kokeneeni mitään vastaavaa koskaan. Tuollaisesta kuullessaan järkyttyy sekä pelaajan että tämän perheen takia, Norjaa MM-jäillä ensimmäisen kerran keväällä 2006 edustanut Frisk Askerin konkari sanoi.

Sitä Sorensen kuitenkin painotti, että halli on yhtä turvallinen siinä missä muutkin. Frisk Askerin miesjoukkue pelasi hallissa sunnuntaina normaaliin tapaan voittaen Grunenin 5-1.