Mahtaa ottaa esimerkiksi Helsingissä aivoon? Lukolta huikea tiedote joukkueen sairastilanteesta

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK tarpoo syvissä vesissä joukkueen järkyttävän sairastilanteen takia. Helsinkiläisiltä oli sivussa lauantain Jukurit-pelistä pelaajia liki kolmen kentällisen verran ja joukkue taipui paljon parjatulle mikkeliläislaumalle tylysti 1-4.

– Joka jätkän pitää mennä itseensä, oli huono sisääntulo. Ei poissaoloilla voi selitellä. Kentällä on viisi äijää, jotka reagoivat ja pelaavat, eli tämä on reagointipeliä eikä sen kummoisempaa, HIFK:n Aleksi Laakso selitti illasta ja keskushyökkääjänä pelaamisesta STT:n mukaan.

Uuteen viikkoon sarjataulukon seitsemänneltä sijalta lähtenyt HIFK on sarjakärki Lukon vastakohta. Kuudesta pelistä 15 pinnaa kerännyt raumalaisjoukkue tiedotti sairastilanteestaan maanantaina lyhyen ytimekkäästi nettisivuillaan.

– Joukkue täydessä vahvuudessa.

Viikonlopun kummatkin pelit hävinneen HIFK:n nipusta sivussa ovat olleet Niklas Nordgren, Micke Åsten, Juha Jääskä, Henrik Borgström, Antti Suomela, Ville Leskinen, Rasmus Heljanko, Lennart Petrell, Anton Lundell, Joonas Lyytinen, Juho Keränen ja Jesse Saarinen.

Liigakausi jatkuu tiistaina ottelulla TPS-Ilves.


TAMPA JYRÄSI 8-0 VIIMEKSI – MITEN VOITTOKERROIN ON NYT 50.00?
KYLLÄ YHDELLÄ EUROLLA VOITAT 50 EUROA!

Näin saat Tampan jättikertoimen:
1.
Avaa pelitili Nordicbetille.
2. Talleta
3. Pelaa 1€ NY ISLANDERS – TAMPA BAY -matsiin vaihtoehdolle lopullinen voittaja Tampa Bay kertoimella 50.00