© Kuva: Juha Tamminen

Jukurit – Ässät: NHL-lainasta lääke tehottomuuteen?

Liiga
Jukurit – Ässät
Torstai 15.10. klo 18:30

Liiga jatkuu torstaina yhdellä ottelulla. Porin Ässät urakoi viikko-otteluissa, sillä tiistaisen HIFK-pelin jälkeen joukkue matkaa Mikkeliin Jukureiden vieraaksi. Heikosti kauden aloittanut Jukurit on saanut hiljattain kuraa päällensä, sillä koko organisaation liigakelpoisuutta on kyseenalaistettu rajusti. Vetopalstalla ei pureuduta tähän, vaan mittakaavana on ainoastaan torstain ottelu.

Jukurien viime viikonloppu ei tuonut valoa alkukauden taaperrukseen, vaan sekä Ilves että TPS veivät pisteet Marko Kauppisen suojateilta selkein lukemin. TPS:ää vastaan otteissa oli tosin havaittavissa ajoittaista piristymistä. Tilastoja katsoessa on helppo todeta Jukurien ongelmien tiivistyvän tehottomuuteen – vain kuusi maalia neljässä ottelussa on auttamatta liian vähän. NHL-lainamies Vitali Abramov pääsi viimein liittymään joukkueen vahvuuteen ja mies on todennäköisesti heti askissa.

Ässät hyödynsi HIFK:n heikkoa puolustusta tiistaina ja vei ottelun jatkoajalle asti. Ainakin erikoistilanteiden pelaamista Ari-Pekka Selinin suojatit saavat parantaa, sillä Helsingissä ei homma toiminut sen paremmin yli- kuin alivoimallakaan. Porilaisilla on joka tapauksessa sangen tulivoimainen joukkue tälle kaudelle ja kun Selin saa hiottua yksityiskohtia kuntoon, on Padalta odotettavissa solidi kausi.

Lyö vetoa ottelusta:

Ässien ottelut ovat olleet sangen viihdyttäviä ja Jukurit varmasti toivoo saavansa lisätehoja uuden vahvistuksensa myötä. Ei tämä matsi aivan niin vähämaaliselta vaikutakaan, kuin vetomarkkinoilla mietitään. Vetosuositus onkin runsasmaalisuuden puolesta: Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,75.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.