© Kuva: Juha Tamminen

Ässät – HPK: Pata liian suuri suosikki

Liiga
Ässät – HPK
Keskiviikko 07.10. klo 18:30

Liigan ohjelmaan kuuluu keskiviikkona yksi ottelu: Isomäellä Ässät isännöi HPK:ta. Ässät on ehtinyt kahdessa pelaamassaan ottelussa maistamaan sekä voiton että tappion makua. HPK on sen sijaan kerennyt pelaamaan vain yhden tappio-ottelun, sillä ottelu Sportia vastaan siirrettiin pahentuneen epidemiatilanteen vuoksi.

Lappeenrannassa Ässät tuotti kannattajilleen pettymyksen, sillä joukkue oli kuriton tai sitten se ei ole sisäistänyt Ari-Pekka Selinin pelisysteemiä riittävästi. Tämä yhdistettynä SaiPan onnistuneeseen puolustus- ja maalivahtipeliin tuotti kauden avaustappion. Sami Aittokalliota ei tappiosta pääse syyttämään. Selinin olisi pian tehtävä pelin rytmitykselle jotain, sillä tämänhetkinen taso ei vielä riitä. Toki kausikin on vielä nuori.

HPK:lla on siis tositoimia takana vasta pelin verran. Kerhon avauspelissä ilahdutti suuresti Petri Kontiolan täysi valmiustila. Muut ketjut eivät sitten olleetkaan täysin tilanteen vaatimalla tasolla – tosin vastuskin oli kovinta mahdollista luokkaa. Kerho pyrki jatkamaan Antti Pennaselta tuttua pelityyliä, mutta ensimmäisen erän jälkeen kasetti hajosi ja Kärppien paremmuus tuli esille. Kerhon ykkösketju Kontiola – Jere Innala Valtteri Puustinen tulee vielä tekemään runsaasti tuhoa Liigassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Joukkueiden välillä ei ole kovin merkittävää tasoeroa ja Ässien suurehko suosikkiasema herättää yllekirjoittaneessa hieman ihmetystä – Ässät ei ole nähdäkseni edes 50% suosikki tähän otteluun. Tähän on reagoitava vastapelillä eli vedoissa lähdetään siitä, että Kerho saa ottelusta jotain: Tuplamahdollisuus X2 kertoimella 1,99.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.