Sebastian Aho paljasti: Kehittynyt merkittävästi yhdessä ominaisuudessa!

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin tähtihyökkääjä Sebastian Aho palasi elokuussa pettymykseen päättyneiden NHL:n pudotuspelien jälkeen takaisin Suomeen.

Aho kertoi Canes Country -sivustolle, että hän keskittyy tällä hetkellä harjoitteluun ja ensi kauteen valmistautumiseen.

Vaikka Ahon kausi päättyikin valitettavasti jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Boston Bruinsia vastaan, jäi hänelle kaudesta kuitenkin kelvollinen maku suuhun.

– Minusta tuntuu, että aloitin kauden hieman huonosti, mutta taistelin siitä yli. Oli hyvä asia oppia lisää. Vaikka kausi alkaa huonosti, on silti mahdollista päättää kausi hyvin, Aho kertoi Canes Countryn Zoom-haastattelussa.

Suomalaistähti näkee kehittyneensä päättyneellä NHL-kaudella paljon.

– Olen tosissaan yrittänyt kehittää pelissäni pieniä yksityiskohtia – varsinkin puolustuspelaamisessa. Mielestäni kehityin siinä, mitä enemmän kausi eteni. Meidän ketjumme pelasi aina vastustajan parasta hyökkäysketjua vastaan. Aina ei voi vain keskittyä hyökkäämiseen – myös puolustuksesta täytyy tietää, jotta voi nollata vastustajan parhaat ketjut. Mielestäni olen kehittynyt tässä asiassa todella paljon, Aho analysoi.