Rangers ja Detroit pyöräyttivät vaihtokaupan! 5,7 miljoonan puolustaja vaihtaa maisemaa

© Kuva: Getty Images

New York Rangers ja Detroit Red Wings ovat viimeistelleet pelaajakaupan NHL:ssä. Puolustaja Marc Staal siirtyy Detroitiin yhdessä kakkoskierroksen varausvuoron kanssa. Rangersin saama korvaus määritellään myöhemmin, mutta kyseessä on todennäköisesti korkeintaan seitsemännen kierroksen varausvuoro.

Staalin sopimusta oltiin ostamassa ulos Rangersin toimesta, joten vaihtokauppa oli heille iloinen yllätys. Maksamalla varausvuorolla siitä, että Detroit ottaa hänet riveihinsä, seura selviää ilman rokotusta palkkakattoonsa.

Staal on pelannut koko NHL-uransa Rangersin riveissä. Yhteensä hän on pelannut 892 ottelua ja kerännyt niissä tehot 43+145=188.

Sopimuksen keskimääräinen vuosipalkka on 5,7 miljoonaa dollaria. Kontraktia on jäljellä yhden kauden verran.