Pittsburghin seurapomo vahvistaa: lisää pelaajakauppoja luvassa – nämä nimet lähtökuopissa?

© Kuva: Getty Images

Yllättäen NHL:n varsinaisen pudotuspelivaiheen ulkopuolelle jäänyt Pittsburgh Penguins on isojen muutosten kourissa.

Pennsylvanialaisseura vahvisti heti kautensa päätyttyä hyökkäystään Kasperi Kapasella. Lauantaina Penguins kauppasi 4,1 miljoonaa dollaria kaudessa tienaavan Nick Bjugstadin Minnesota Wildiin.

Seuran GM Jim Rutherford vahvistaa The Athleticille, että lisää on luvassa vielä ennen 9. lokakuuta avautuvia vapaiden pelaajien markkinoita.

– Haluan että pääsemme tilanteeseen, jossa meillä on mahdollisuus toimia vapailla markkinoilla. Mutta emme ole vielä valmiita sen suhteen, Rutherford paljastaa ja vahvistaa perään, että lisää isoja pelaajakauppoja on luvassa vielä ennen UFA-markkinoiden käynnistymistä.

Lähtijöiden joukkoon uskotaan kuuluvan ainakin seuralle kaksi Stanley Cupia torjunut maalivahti Matt Murray sekä pitkäaikainen ykköspuolustaja Kris Letang. Lisäksi ainakin siirtotakarajahankinta Patrick Marleau vaihtaa maisemaa ennen ensi kauden alkua.

– Viimeiset 5-6 viikkoa ovat olleet äärimmäisen kiireisiä, puhelin on soinut usein. Jokainen seura haluaa saada palkkakattotilanteensa kuntoon. Meidän on myös otettava huomioon ensi kauden jälkeen järjestettävä laajennusdraft, Rutherford muistuttaa.

Pittsburghin palkkakattotilanne on tukala, sillä joukkueella on ensi kauden budjetissaan vain alle yhdeksän miljoonaa dollaria vapaata tilaa. Joukkueen on kuitenkin kiinnitettävä ensi kaudeksi vielä kaksi maalivahtia, minkä lisäksi hyökkääjäpuolella on valmiina vasta kahdeksan sopimusta.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta