NHL
Philadelphia Flyers – New York Islanders
Keskiviikko 02.09. klo 02:00

Philadelphian ja New York Islandersin välisen ottelusarjan viidennessä pelissä alkaa olla tosi kyseessä, sillä sarja on nyt katkolla Islandersille. Islanders on näyttänyt Flyersille viisikkopelinsä voiman, eikä Flyers ole pystynyt vastaamaan haasteeseen kunnolla. Ottelusarjan ratkaisu on aina kinkkinen paikka, mutta onko Flyersin eväät jo kokonaan syöty?

Flyersin kärkimiehet eivät ole koko pudotuspeleissä nousseet riittävälle tasolle, eikä noutajan tuleminen jo Montrealia vastaan olisi ollut mikään ihme. Islandersia vastaan joukkueella on yksi jatkoaikavoitto, mutta muuten joukkue on perässä aivan ansaitusti. Tällä kertaa edes Carter Hartin ihmeteot maalilla eivät ole riittäneet voittoihin. Alain Vigneaultilla onkin tähän otteluun miettimistä ja muutoksia ainakin ketjukoostumuksissa tultaneen näkemään.

Sekä Hart että Islandersin Semjon Varlamov olivat neljännessä pelissä luukkuvahteina, mutta palannevat nyt putkien väliin. Islanders on hävinnyt viimeiseen kymmeneen peliin vain kaksi ottelua, joten Barry Trotzin konsepti toimii tällä hetkellä mainiosti. Flyers on kuitenkin saanut tontteja maalintekoon, mutta sisään ei mustaa meinata saada millään. Nyt on siis viimeinen mahdollisuus alkaa tekemään tulosta.

Lyö vetoa ottelusta:

Sekä Flyersin että Islandersin trendit ovat kestäneet jo pitempään, joten ennusmerkit ovat vahvat Islandersin ratkaisevalle voitolle jo ensi yönä. Flyers tulee varmasti aggressiivisesti päälle, mutta tähän asti sekään ei ole auttanut. Vetosuositus on Islanders voittaa ottelun (sis. JA+RL) kertoimella 1,83.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO