Mestiksessä pelaava Kajaanin Hokki on vahvistanut maalivahtiosastoaan 25-vuotiaalla Antti Karjalaisella, seura tiedottaa. Karjalainen on liigamestari HPK:sta kaudelta 2018–19.

Mestaruuskaudella tilille kertyi 25 ottelua heikolla torjuntaprosentilla 89,5. Päästettyjen maalien keskiarvo oli kuitenkin kelvollinen 2,40. Viime kaudella Karjalainen pelasi HPK:ssa vain kolme ottelua.

Mestiksessä sotkamolaislähtöinen maalivahti on edustanut aiemmin KeuPa HT:ta ja LeKiä. Hokin päävalmentaja Niko Eronen voi luonnollisesti olla tyytyväinen tämän tason vahvistukseen.

– Saamme Antista erittäin kokeneen maalivahdin nyky-Mestikseen. Edelliset visiitit sarjassa ovat olleet vakuuttavia ja hankalan viime kauden jälkeen hän on täynnä näyttöhaluja. Antti haluaa näyttää, että hän kuuluu edelleen liigakartalle, Eronen kommentoi Hokin tiedotteessa.

Karjalainen ei pelaa vielä Mestiksen avauskierroksilla, vaan treenaa itseään rauhassa pelikuntoon.