NHL:n entinen kärkivaraus solmi vuoden jatkosopimuksen

© Kuva: Getty Images

Kesän 2007 NHL-varaustilaisuuden kuudentena varattu Sam Gagner jatkaa uraansa Detroit Red Wingsin riveissä.

Seura kiinnitti siirtotakarajalla Edmonton Oilersista hankitun 31-vuotiaan Gagnerin vuoden mittaisella jatkosopimuksella. Sopimuksen arvo on NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan 850 000 dollaria.

Kanadalaishyökkääjä pelasi päättyneellä kaudella NHL:ssä 42 ottelua tehoin 6+7=13. Viidellä ensimmäisellä NHL-kaudellaan 40 tehopinnan rajan rikkonut entinen 1. kierroksen 6. varaus on viettänyt viimeisen parin kauden ajan matkalaukkuelämää edustaen peräti kolmea eri NHL-seuraa sekä kahta eri AHL-joukkuetta.

Gagnerin toistaiseksi paras NHL-kausi 2016-17 tuotti Columbus Blue Jacketsin paidassa 50 (18+32) tehopistettä.