Detroit Red Wingsin maalivahtina kaudella 2005-06 debytoinut Jimmy Howard ei jatka seurassa ensi kaudella.

36-vuotias maalivahti kuittasi tästä kaudesta bonuksineen 5,1 miljoonaa dollaria. Ensi kaudella Red Wingsin kakkosvahdiksi pudonneen konkarin on tyydyttävä huomattavasti pienempään palkkapussiin – sikäli kun ottajaehdokkaita enää löytyy.

– Howard kertoi, että hän ei suurella todennäköisyydellä jatka Red Wingsissä, mutta tyrmäsi samalla huhut lopettamisesta, kertoo sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

– Hän paljasti lisäksi harjoitelleensa viimeiset kaksi kuukautta ja keskustelleensa perheensä kanssa mahdollisuudesta siirtyä toisen kaupungin seuraan vuoden sopimuksella, Friedman paljastaa.

Howard on pelannut Red Wingsin paidassa 14 kauden aikana yhteensä 543 runkosarjapeliä sekä 48 pudotuspeliottelua. Konkari komennettiin tällä kaudella heittopussiksi ajautuneen Red Wingsin maalille vain 27 ottelussa, joskin miehen tilastot (4,2 ja 88,2%) jättivät paljon toivomisen varaa uutta sopimusta ajatellen.