Näin NHL:ssä jatketaan – mukana enää viisi suomalaispelaajaa

© Kuva: Getty Images

Pian vuoden verran kestäneellä NHL:n kaudella 2019-20 on mukana enää neljä joukkuetta. Idän konferenssifinaaleissa pelaavat paikan viimeisenä neljän joukosta varmistanut NY Islanders ja Tampa Bay Lightning, lännessä kaksi pisimmälle yltänyttä ovat Vegas Golden Knights ja Dallas Stars.

Konferenssifinaalit alkavat Suomen aikaa varhain maanantaiaamuna Vegasin ja Dallasin kohtaamisella. Peli pääsee vauhtiin kello 03.

Tampa ja Isles aloittavat oman ottelusarjansa tuoreimpien tietojen mukaan tasan vuorokautta myöhemmin. Otteluiden peliaikataulut tarkentuvat vielä, mutta se on selvää, että Stanley Cupin loppuotteluihin vaaditaan neljä voittoa.

Suomalaisista mukana ovat vielä Islandersin Leo Komarov ja Dallasin Esa Lindell, Miro Heiskanen, Roope Hintz sekä Joel Kiviranta.

LUE MYÖS:
NHL:ssä lopullista läpimurtoa yrittävä suomalainen kirjoitti kahden vuoden jatkosopimuksen: ”Ottaa seuraavan askeleen”