KHL
Jokerit – AK Bars Kazan
Perjantai 11.09. klo 18:30

Jokerit on aloittanut KHL-kautensa vahvasti ja kahden ensimmäisen ottelun selkeät voitot puhuvat puolestaan: joukkueen kokoaminen on onnistunut täksi kaudeksi mainiolla tavalla. Perjantaina narripakka joutuu pelillisesti tähän asti kovimpaan testiin, kun vastaan asettuu vahva AK Bars Kazan. Tatarstanin ylpeys saapuu Helsinkiin Minskistä, missä Jokerit ei omaa otteluaan suostunut pelaamaan.

Jokerit voitti keskiviikkona Neftehimikin puhtaasti 6-0. Perjantaiaamuna uutisoitiin, että Jokereille hävinneessä joukkueessa on todettu useita koronavirustartuntoja, joten myös Jokerien lähipäivien suunnitelmat ovat vaarassa mennä uusiksi. Tämä olisi harmi, sillä pelillisesti Jokerit ovat tällä hetkellä mainiossa iskussa ja varsinkin Jordan Schroederin johtama ykkösketju näyttää todella upealta. Myös lainamies Mikko Lehtonen on ollut jäisessä iskussa.

Bars on tähän mennessä kerennyt pelaamaan neljä peliä, joista se on voittanut kolme. Joukkue ei kokenut täksi kaudeksi kovin merkittäviä pelaajamenetyksiä ja sillä on neljä laadukasta hyökkäysketjua. Dmitri Kvartalnovin suojatit eivät ole vielä näyttäneet aivan parasta osaamistaan ja varsinkin kotitappio Vitjazia vastaan oli vaisu esitys. Joukkue on kuitenkin umpilaadukas ja se heittää kovan haasteen mille tahansa KHL-joukkueelle.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu on lähtökohtaisesti melko tasainen ja vetomarkkinoilla suosikiksi väännettyä Jokeripakkaa vastaan tekee mieli ottaa pientä peliä. Vetosuositus on Ak Bars Kazan voittaa ottelun kertoimella 2,65.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO