Itäliiga KHL:ssä jylläävä koronapommi ei ota laantuakseen.

Aiemmin keskiviikkona jättiseura Pietarin SKA ilmoitti lähes koko joukkueensa saaneen tartunnan. Keskiviikkoiltana KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov paljasti RIA Novostille antamassaan haastattelussa myös Torpedo Nizhni Novgorodissa tapahtuneista sairastumisista.

KHL-pomon mukaan kahdeksan joukkueen pelaajaa on antanut positiivisen koronatuloksen. Suurin osa Torpedon joukkueen pelaajista on nyt asetettu karanteeniin. Viikonloppuna Torpedo oli jo ilmoittanut neljästä koronatartunnasta joukkueessaan. Joukkueessa ei pelaa tällä kaudella suomalaisia.

Torpedon seuraava ottelu on merkattu pelattavaksi huomenna, jolloin sen on määrä kohdata kotonaan Amur Habarovsk.

Tiistaina KHL:stä raportoitiin Lokomotiv Jaroslavlin riveissä todetuista 30 koronatartunnasta. Omista tartunnoistaan ovat kertoneet julkisuuteen yllä mainittujen joukkueiden lisäksi myös Dinamo Riika sekä Salavat Julajev Ufa.

Puheenjohtaja Morozov ilmoitti kaikesta huolimatta keskiviikkoiltana, ettei KHL toistaiseksi harkitse sarjan keskeyttämistä useista ottelusiirroista huolimatta.