KHL
Dinamo Riika – Jokerit
Lauantai 05.09. klo 17:00

KHL:n kauden aluksi on puhuttu paljon muustakin kuin jääkiekosta: sekä koronavirus että Jokerien peruuntunut Minskin vierailu ovat saaneet palstamillimetrejä paljon enemmän kuin kauden urheilulliset odotukset. Jätämme nämä asiat vähemmälle painoarvolle ja keskitymme Jokerien kauden aloitukseen, joka on lauantaina Latviassa Dinamo Riikaa vastaan.

Dinamo Riika kuuluu KHL:n pikkujoukkueisiin, eikä viime kausi ollut kovinkaan hohdokas. Joukkueella on uusi valmentaja Peteris Skudra ja joukkuetta on uusittu, mutta odotukset eivät edelleenkään nouse kattoon asti. Joukkueessa on kuitenkin muutamia mielenkiintoisia uusia nimiä, eikä tämän kauden yhdistelmä ainakaan ole viime kautta heikompi.

Jokereiden off-seasoniin mahtui muutamia menetyksiä, mutta tulokkaiden lista on todella mielenkiintoinen: Eeli Tolvasen otteita on ilo seurata näissä ympyröissä, Jordan Schroeder tulee olemaan hieno lisäys sentteriosastolle ja Julius Junttila lienee tällä kertaa valmiimpi KHL-ympyröihin. Kentän ulkopuoliset kiihkoilut tuskin heijastuvat joukkueeseen, joka haluaa näyttää lauantaina osaamisensa Latviassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Jokerit on kaikilla osa-alueilla vahvempi joukkue ja voisi kuvitella tämän viikon joukkueesta riippumattomien vaikeuksien vain hitsaavan tiimiä yhteen. Jokerit vie tämän ottelun melko usein ja saa tipsin: Jokerit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,61.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO