Dallasin sairasosastolle riittää tunkua – päättyikö veteraanipakin kausi?

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars otti viime yönä 3-2 voiton Tampa Bay Lightningista useista loukkaantumisista huolimatta. Finaalisarja on nyt 3-2 tilanteessa Tampa Bayn eduksi. Voitto-ottelu kasvatti joukkueen sairasosaston väkimäärää entisestään.

Konkaripakki Andrej Sekera blokkasi tulisen viivalaukauksen ottelun ensimmäisessä erässä. Kiekko osui kipeästi slovakkipakkia polveen, ja hän joutui jättämään ottelun kesken.

Toisen erän alussa Sekera yritti palata jäälle, mutta ei pystynyt pelaamaan. Hän palasi lopulta väkisin jäälle ottelun kolmanteen erään, sillä vajaamiehinen Stars oli ollut toisen erän täysin purjeissa. Sekeran luistelu oli kuitenkin silminnähden hidastunut vamman seurauksena.

Dallasin pelaajista loukkaantuneina ovat tällä hetkellä Roope Hintz, Radek Faksa, Stephen Johns, Ben Bishop, Taylor Fedun sekä Blake Comeau.

Voit katsoa Sekeran loukkaantumisen alta.