© Kuva: Getty Images

Dallas – Tampa Bay: Toinen ottelupallo

NHL
Dallas – Tampa Bay
Tiistai 29.09. klo 03:00

Jääkiekkomaailma oli jo valmistautunut Tampa Bayn mestaruusjuhliin viidennen loppuottelun jälkeen, mutta Dallas vei väkisin ottelusarjan jatkoon. Stars uhmasi ottelussa todennäköisyyksiä ja näytti henkisen kapasiteettinsa, sillä Lightningin olisi pitänyt hoitaa ottelu paikoistaan jo varsinaisella peliajalla. Tiistain vastaisena yönä Tampa Baylla on joka tapauksessa toinen ottelupallo.

Ennen ottelua saatiin Lightningilta odotettu ilmoitus, ettei Steven Stamkos pelaa enää näissä finaaleissa. Miehen urakaksi jäi pudotuspeleissä siis alle kolme minuuttia peliaikaa ja yksi maali. Starsilla on loukkaantuneita enemmänkin – viitospelissä Andrej Sekera sai kiekon kipeästi polveensa ja jätti pelin kesken. Rasitus muodostui molemmille joukkueille melkoiseksi, sillä jatkoaikaa pelattiin lähes puoli tuntia. Palautuminen on siis eräs kuutospelin avaintekijä.

Tampalle jatkoaikatappio oli luonnollisesti iso pettymys, mutta joukkue ei ole näissä karkeloissa tavannut kahta kertaa peräkkäin hävitä – Jon Cooperin suojatit ovat tulleet tappion jälkeen aina vahvempina takaisin. Jos Starsin henkinen kantti ei kestä Lightningin rynnistystä kuudennessa pelissä, game seveniä ei tulla tarvitsemaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Tampa on joukkueista selityksittä vahvempi, mutta marginaalit ovat pienenpieniä. Eniten tässä tilanteessa kiinnostaa runsasmaalisuus. Tempoa tullaan rasituksesta huolimatta pitämään ja maalitontteja tulevat saamaan molemmat joukkueet. Vetosuositus on Ottelussa yli 5.5 maalia kertoimella 2,18.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.