Boston Bruinsin puolustajaosasto kapenee ensi kaudeksi ainakin yhdellä merkittävällä palasella. Seuran joutuu jättämään joko kokenut Zdeno Chara tai tehokas Torey Krug, kertoo NHL-toimittaja Dan Rosen.

– Molemmat ovat puhuneet halustaan jatkaa Bostonissa, mutta ei ole varmaa, onko Bruinsilla samanlaiset aikeet, Rosen epäilee.

– Chara vaikuttaa todennäköisemmältä tekemään jatkon. 43-vuotias Bruins-kapteeni ei ole valmis eläköitymään ja suostuisi varmaankin tekemään uuden yhden vuoden sopimuksen, kuten hän on tehnyt viimeisenä kahtena vuonna.

29-vuotiaan Krugin sopimusneuvottelut tulevat olemaan hankalammat. Hän on Bruinsille paitsi kalliimpi pidettävä, myös huomattavasti pidempiaikainen sijoitus. Tähän syksyyn päättynyt sopimus kustansi seuralle 5,25 miljoonaa dollaria vuodessa. Chara puolestaan ansaitsi tasan 2 miljoonaa.

Bruins käy parhaillaan keskusteluja myös kahden rajoitetusti vapaan pelaajansa, Jake DeBruskin ja Matt Grzelcykin, kanssa. Tämä vaikeuttaa Krugin tilannetta entisestään.