Minnesota Wild etsii NHL:n siirtomarkkinoilta mitat täyttävää ykkössentteriä ensi kaudeksi, uskoo The Athleticin sisäpiiritoimittaja Michael Russo.

Wildia läheltä vuosikaudet seurannut Russo uskoo seurajohdon olevan valmis luopumaan vaihdossa toisesta tähtipuolustajastaan, Jonas Brodinista tai Matt Dumbasta. Myös mahdollisen uuden top 6 -sentterin hankinta UFA-markkinoilta saattaisi olla mahdollista.

Russo uskoo myös maalivahtirintamalla tapahtuviin muutoksiin. Toimittajan arvion mukaan seuran GM Bill Guerin on valmis kauppaamaan toisen konkarikaksikosta Devan Dubnyk-Alex Stalock tehdäkseen jo ensi kaudeksi tilaa suomalaislupaus Kaapo Kähköselle. Kähkönen valittiin päättyneellä kaudella farmiliiga AHL:n parhaaksi maalivahdiksi ja nuorukaisesta odotetaan Wildille pitkäaikaista ykkösvahtia lähitulevaisuudessa.

Russo nostaa kirjoituksessaan esille myös Zach Parisen nimen. Mies oltiin lähellä kaupata New York Islandersiin helmikuun siirtotakarajalla. Toteutuuko siirto kauden jälkeen, jää nähtäväksi.

Mikko Koivun osalta Russo puolestaan uskoo pitkäaikaisen Wild-kipparin pelien seurassa olevan pelatut.