NHL:n rupusakki hioi asuaan – katso kuva ja video: “Meidän oli tunnistettava keskeiset elementit, jotka muistuttavat siitä, mikä on tehnyt seurasta erityisen”

© Kuva: Getty Images

NHL:n rupusakkeihin kuuluva ja kaudesta toiseen kyntävällä Buffalo Sabresilla on vihdoin jotain hyvääkin uutisoitavaa. Joukkue on pistänyt uuteen uskoon univormuaan, jossa on viitteitä takavuosista.

Voit katsoa taalaliigan räpeltäjän uudesta asusta kuvia oheisista päivityksistä – täältä ja täältä.

Asu on suuressa roolissa seuran arvoissa, mutta silmällä uusia eroja ei välttämättä havaitse vanhaan verrattuna.

– Tavoitteenamme on ollut luoda ajaton ja yhtenäinen tyyli, joka kunnioittaa seuran perinteitä ja katsoo samalla rohkeasti tulevaan. Paluu rakkaaseen, kuninkaalliseen siniseen on vasta alkua – halusimme luoda jotain todella ainutlaatuista, joukkueen kotisivuilla kerrotaan.

– Siksi meidän oli tunnistettava keskeiset elementit, jotka muistuttavat meitä siitä, mikä on tehnyt tästä seurasta erityisen vuosien varrella.

Kaukalossa Buffalo on kontannut kaudesta toiseen ja esimerkiksi pudotuspeleissä se on pelannut edellisen kerran keväällä 2011.

LUE MYÖS:
Kuka torjuu seuraavaksi? NHL:n persoonaluotsi John Tortorellalta ytimekäs kommentti historiaa tehneen Joonas Korpisalon urakasta

Järjetön tapaus: Sebastian Ahon, Tuukka Raskin ja kumppanien välinen ottelu siirtyi – Carolinalta piikkiä Twitterissä: ”Blue Jackets ja Lightning eivät selviä pois kaukalosta”