Järjetön tapaus: Sebastian Ahon, Tuukka Raskin ja kumppanien välinen ottelu siirtyi – Carolinalta piikkiä Twitterissä: ”Blue Jackets ja Lightning eivät selviä pois kaukalosta”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin Tuukka Rask sekä Carolina Hurricanesin Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Sami Vatanen eivät päässeetkään aloittamaan urakkaansa NHL:n pudotuspelien toisessa vaiheessa keskiviikkoyönä.

Tähän syy oli Tampa Bay Lightningin ja Columbus Blue Jacketsin hirviömäinen maraton-peli, joka loppui vasta 150. peliminuutilla viidennessä jatkoerässä.

Boston ja Carolina avaavat urakkansa Suomen aikaa keskiviikkona kello 18. Ottelun alkamisaika on myös rapakon takana spesiaali, sillä Torontossa kello on tuolloin 11 aamupäivällä.

Seuran Twitter-tilillä puitiin tätä monin erilaisin sanakääntein.

– Meillä ei ole sanoja ja tiedämme, ettette halua kuulla niitä. Ymmärrämme vihanne, turhautumisenne ja surunne. Kaikki mitä tunnette – ymmärrämme sen.

– Tämä ei ole sellainen aloitusaika, jota kuvittelimme, eikä todellakaan sellainen, mitä halusimme.

Tilillä lensi myös läppä tästä melkoisen erikoisesta tapauksesta. Eräässä vaiheessa iltaa Canes-leirissä oli tarvetta kahville.

– Hei NHL, ei tässä mitään vikinää, mutta meidän piti pelata kello 20, mutta Blue Jackets ja Lightning eivät selviä pois kaukalosta, eräs päivitys kuului.

Tampa voitti maraton-ottelun 3-2.