Boston Bruinsin Tuukka Rask sekä Carolina Hurricanesin Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Sami Vatanen eivät päässeetkään aloittamaan urakkaansa NHL:n pudotuspelien toisessa vaiheessa keskiviikkoyönä.

Tähän syy oli Tampa Bay Lightningin ja Columbus Blue Jacketsin hirviömäinen maraton-peli, joka loppui vasta 150. peliminuutilla viidennessä jatkoerässä.

Boston ja Carolina avaavat urakkansa Suomen aikaa keskiviikkona kello 18. Ottelun alkamisaika on myös rapakon takana spesiaali, sillä Torontossa kello on tuolloin 11 aamupäivällä.

Seuran Twitter-tilillä puitiin tätä monin erilaisin sanakääntein.

– Meillä ei ole sanoja ja tiedämme, ettette halua kuulla niitä. Ymmärrämme vihanne, turhautumisenne ja surunne. Kaikki mitä tunnette – ymmärrämme sen.

– Tämä ei ole sellainen aloitusaika, jota kuvittelimme, eikä todellakaan sellainen, mitä halusimme.

Carolina Hurricanes

@Canes
We don’t have any words and we know you don’t want to hear them.

We understand your anger, your frustration, your sadness. Everything you’re feeling – we get it.

This isn’t the start time we imagined, and certainly not the one we wanted. Thank you for being there the entire way

Tilillä lensi myös läppä tästä melkoisen erikoisesta tapauksesta. Eräässä vaiheessa iltaa Canes-leirissä oli tarvetta kahville.

Carolina Hurricanes

@Canes
Hope y’all have your coffee ready

– Hei NHL, ei tässä mitään vikinää, mutta meidän piti pelata kello 20, mutta Blue Jackets ja Lightning eivät selviä pois kaukalosta, eräs päivitys kuului.

Carolina Hurricanes

@Canes
Hey @NHL, not to tattle but we were supposed to play at 8:00 and the @BlueJacketsNHL and @TBLightning won't get off the ice

Tampa voitti maraton-ottelun 3-2.