NHL
New York Islanders – Washington
Keskiviikko 19.08. klo 03:00

NY Islanders ja Washington ovat kerenneet pelaamaan jo kolme Stanley Cup -ottelua ja kaikkien yllätykseksi sarja on jo nyt katkolla Islandersille. Washington on keskiviikkoyön pelissä selkä seinää vasten ja lähtö kuplasta pihalle on todella lähellä. Miten tähän on tultu ja millä lihaksilla tilanne voitaisiin vielä kääntää?

Islanders on ollut 5 vs. 5 -pelissä todella paljon vastustajiaan parempi, eikä Capitals ole muutamalla ylivoimamaalillaan tätä pystynyt kääntämään. Tasakentällisin Islanders on ollut oikeastaan jokaisella osa-alueella edellä ja Capitalsin tuska on kasvanut peli peliltä, vaikka kolmannessa ottelussa se jatkoajalle pääsikin. Islanders on ollut lisäksi joukkueista vähemmän virhealtis, kurinalaisempi ja maalissa Semjon Varlamov on ollut varmempi.

Ottelusarja on aina perinteisesti ollut hieman vaikeampaa katkaista, mutta päteekö tämä lainalaisuus kuplassa? Pelaajat joutuvat elämään todella eriskummallisissa olosuhteissa ja erossa läheisistään. Onko tässä vaiheessa veitsi kurkulla oleva joukkue enää täysillä unelmassaan kiinni? Tämä on puhdasta spekulointia, mutta Aleksandr Ovetshkin kumppaneineen on painettu maan rakoon, eikä kanveesista ole enää helppoa nousta.

Lyö vetoa ottelusta:

Olen tässä ottelussa Islandersin kelkassa, enkä usko enää Capitalsin nousuun. Islanders on ollut niin paljon kokonaisvaltaisempi yhdistelmä, että uskon voittokulun jatkuvan. Vetosuositus on ottelun lopullisesta voitosta: Voittaja (sis JA + RL) New York Islanders kertoimella 1,87.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO