Nämä NHL-tähdet floppasivat rumasti – kasasimme pudotuspelien ensimmäisen kierroksen floppikentällisen

© Kuva: Getty Images

NHL-pudotuspelien ensimmäinen kierros pelattiin nopealla tahdilla, ja ensimmäiset matsit seuraavalta kierrokselta on jo pelattu. Päätimme kuitenkin käydä vielä ensimmäisen kierroksen epäonnistujat läpi ja kasata heistä floppikentällisen.

Maalivahti: Jordan Binnington, St. Louis Blues

Viime kauden sensaatio Jordan Binnington osoittautui pudotuspeleissä tavalliseksi kuolevaiseksi. Hän oli St. Louis Bluesin maalilla kaikkea muuta kuin voittava maalivahti ja lopulta hänet hyllytettiin kesken ottelusarjan. Binningtonin torjuntaprosentiksi jäi murheellinen 80.

Vasen puolustaja: Duncan Keith, Chicago Blackhawks

Konkaripakki Duncan Keith jäi kauas omasta tasostaan pudotuspelisarjassa Vegas Golden Knightsia vastaan. Veteraani ei ollut hyödyksi kiekollisena tai kiekottomana. Lopputuloksena oli vain yksi syöttöpiste ja kuusi pykälää pakkasen puolelle jäänyt tehotilasto.

Oikea puolustaja: Justin Faulk, St. Louis Blues

Justin Faulk sai St. Louisilta jättimäisen sopimuksen, mutta ei vielä runkosarjassa todistanut olevansa suuren rahan arvoinen. Pudotuspeleissä hänen otteensa laskivat entisestään. Hän pystyi auttamaan joukkuettaan vain yhden maalin verran ja teholukemakin oli -2.

Justin Faulkin sopimus on iso rasite St. Louisille vielä vuosiksi eteenpäin. Kuva: Getty Images

Vasen laitahyökkääjä: Taylor Hall, Arizona Coyotes

Taylor Hall metsästää ensi kaudeksi megasopimusta NHL:n vapailta markkinoilta. Pudotuspelit eivät ainakaan hänen arvoaan nostaneet. Hall jäi täydeksi statistiksi, kun Colorado Avalanche pyyhki Arizonalla lattiaa. Viiteen matsiin tähtihyökkääjä keräsi tehot 1+1.

Keskushyökkääjä: Sean Monahan, Calgary Flames

Calgary Flamesin ykkössentteri Sean Monahan oli kaukana uransa parhaista vuosista. Hän tuhri monta laadukasta maalipaikkaa, ja mikä pahinta, oli täysin näkymätön suurimman osan ajasta. Kuudessa ottelussa hän keräsi vain kaksi syöttöpistettä ja tehotilasto jäi neljä pykälää miinukselle.

Oikea laitahyökkääjä: Phil Kessel, Arizona Coyotes

Phil Kessel todisti pudotuspeleissä lähteneensä Arizonaan pelkästään jäähdyttelemään. Kiekollinen velho pelasi laiskasti kummassakin päässä, eikä näyttänyt motivoituneen NHL-kuplassa pelattaviin ratkaisumatseihin. Hän jäi viidessä ottelussa kiikaritehoille.