Jesperi Kotkaniemen maalivire jatkuu NHL:ssä – Connor McDavid jäämässä pian kakkoseksi

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiens järjesti jälleen ison yllätyksen NHL-pudotuspeleissä. Kanadalaisjoukkue tykitti 5-0 murskavoiton Philadelphia Flyersista. Montrealin suurimpia sankareita oli 20-vuotias Jesperi Kotkaniemi.

Suomalaishyökkääjä iski ottelussa kaksi maalia. Ensimmäinen osuma syntyi irtokiekosta pitkän pyörityksen päätteeksi. Maalin edessä päivystänyt Kotkaniemi pääsi iskemään kiekon lähietäisyydeltä maalin kattoon.

Toisen maalinsa suomalaisnuorukainen iski suorasta hyökkäyksestä. Hän pääsi laukomaan aloituspisteen kaarelta ja kiekko painui jälleen ylänurkkaan.

Onnistumiset ovat tehneet Kotkaniemelle varmasti hyvää. Runkosarjan aikana hänet ehdittiin jo leimata monien fanien puheissa flopiksi, kun hän keräsi 36 ottelussa vain tehot 6+2=8 ennen kuin hänet lähetettiin farmiin.

Kotkaniemi on nyt iskenyt kuudessa pudotuspeliottelussa tehot 4+0=4. Hän on lukemallaan NHL-pudotuspelien maalipörssin jaetulla kakkossijalla. Edellä on ainoastaan supertähti Connor McDavid, joka on tykittänyt viisi maalia.

Voit katsoa Kotkaniemen maalit alta.

Lue myös: NHL-valmentajalta yllättävää kritiikkiä murskatappion jälkeen: ”Olimme nolanneet itseämme jo tarpeeksi”