Hurja huhu: New York Rangers saamassa megatarjouksen ykkösvarauksesta – GM-legenda: ”Heidän täytyy kuunnella”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

New York Rangers sai aikaisemmin tällä viikolla todellisen onnenpotkun, kun seura voitti arvonnan avulla NHL:n varaustilaisuuden himoitun ykkösvalinnan.

Kiekkopiireissä ollaan jo täysin varmoja siitä, että ykkösvaraus käytetään kanadalaiseen Alexis Lafrenièreen.

Jotkut asiantuntijat väittävät jo, että ehkä Rangers ja Lafrenière eivät olisikaan aivan täydellinen pari. Jopa ykkösvarauksen kauppaaminen on nostettu vaihtoehdoksi.

NHL:ää kohauttavista vaihtokaupoistaan tunnettu ex-GM Brian Burke näkee Rangersin ykkösvarauksen kauppaamisen olevan mahdollista.

– Vastaus on tämä: Rangersin täytyy kuunnella tarjouksia. Jos joku tosissaan haluaa ykkösvarauksen, niin yleensä he tekevät myös tarjouksen siitä, Burke taustoitti The Athletic -lehdelle.

– Yleensä ne tarjoukset ovat kuitenkin täyttä roskaa, Burke jatkoi pienen tauon jälkeen.

Nykyään Sportsnetin asiantuntijana toimiva Burke on kuullut huhuja, että Ottawa Senators voisi olla valmis tekemään tarjouksen Rangersin ykkösvarauksesta.

– Jos olet Rangersin GM Jeff Gorton, niin A: se tulee olemaan hyvä päivä NHL-organisaatiollesi, vaikka prosessi olisikin lopulta virheellinen. B: Rangersin täytyy kuunnella vaihtotarjouksia. Uskomus on se, että Ottawa Senators aikoo tarjota ensimmäisen kierroksen 3. ja 5. valintaansa Rangersin ykkösvaraukseen. Itse en kuitenkaan hyväksyisi tuota diiliä, Burke valaisi.

Stanley Cup jälleen katkolla! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!