Carolinalle paha takaisku: kaksi tähtipelaajaa sivussa Rangersiä vastaan – Sami Vataselle jättirooli?

© Kuva: Getty Images

NHL:n ”suomalaisjoukkue” Carolina Hurricanes joutuu lähtemään lauantai-illan otteluunsa New York Rangersiä vastaan ilman kahta luottomiestään.

Pudotuspelien karsintasarjan ensimmäisestä ottelusta ovat hurrikaanipaidoilta sivussa ainakin tähtipuolustaja Dougie Hamilton sekä luottopakki Brett Pesce. Kaksikon poissaolo tietää samalla sitä, että Carolina-paidassa illalla ensimmäistä kertaa tosipeleissä esiintyvä Sami Vatanen saa suurella todennäköisyydellä debyytissään kannettavakseen ison pelikuorman. Myös hyökkääjä Martin Necasin pelikunto on arvoitus.

Hurricanesin ja Rangersin välisen sarjan ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina alkaen kello 19 Suomen aikaa. Ottelu suomenkielisinä selostuksineen ja ennakkostudioineen katsottavissa Viaplaylla/Viasatilla.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.