Venäläissivusto paljastaa: Jori Lehterän perässä oli myös toinen KHL-seura – tilalle hankittiin kaksinkertainen maailmanmestari

KHL:ää läheltä seuraava venäläinen Championat-sivusto on listannut KHL:n tämän offseasonin toteutumatta jääneitä siirtoja.

Suomalaispelaajista listalta löytyi jättiseura Pietarin SKA:sta Spartak Moskovan riveihin alkavaksi kaudeksi siirtynyt Jori Lehterä. Sentterin perässä oli venäläissivuston mukaan myös toinen moskovalaisseura.

– Moskovan Dynamo etsi aktiivisesti keskushyökkääjä oli kiinnostunut Lehterästä, jonka sopimus SKA:n kanssa oli päättynyt. Spartak osoittautui kuitenkin nopeammaksi ja kiinnitti hyökkääjän riveihinsä. Tämän seurauksena Dynamo allekirjoitti sopimuksen kaksinkertaisen maailmanmestari Oscar Lindbergin kanssa, Championat paljastaa.

28-vuotias Lindberg siirtyy Dynamon riveihin Sveitsin liigan EV Zugista, jossa mies iski viime kaudella 46 peliin tehot 14+16=30. 32-vuotiaan Lehterän kausi SKA:n KHL-miehistössä tuotti 51 peliin tehot 15+15=30.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.