TPS-lupauksella hupaisa ”taito” – osaa Ruotsin kansallislaulun ulkoa!

TPS:n nuoriin lupauksiin kuuluva Juuso Pärssinen pelasi päättyneellä kaudella jo valtaosin Liigassa. 19-vuotias hyökkääjä summasi 31 ottelussa 12 (5+7) tehopistettä.

Laituri on toisen polven kiekkoilija ja viettänyt nuoruudessaan tuhansia tunteja halleilla, kun isä Timo Pärssisen mukana koko perhe kiersi maailmaa.

Yhden Pohjois-Amerikassa vietetyn kauden jälkeen suunta kävi Helsingin kautta taas Sveitsiin ja Ruotsiin. Pisimmän rupeaman, kuusi kautta, perhe vietti Ruotsin Timråssa.

– Se on edelleen paikka, joka on lähellä sydäntäni, Juuso Pärssinen toteaa TPS:n nettisivulla.

Nuoreen poikaan varsinkin Timrån kotiottelut tekivät vaikutuksen.

– Elitserienissä soitettiin aina kansallislaulut ennen pelin alkua ja osaan yhä Ruotsin kansallislaulun ulkoa. Se oli myös hienoa, kun kansallislaulun jälkeen joukkueet menivät vaihtoaitioihinsa ja avauskentällisest esiteltiin. Jokainen pelaaja oli saanut valita oman biisinsä. Sitä tuli kavereiden kanssa mietittyä, että millaisia sisääntuloja kukin tekisi. Martin Sonnenbergin biisinä oli Neil Youngin Keep on rocking in the free world ja se oli silloin ehdoton suosikkini. Nykyään menisin ehkä jollain JVG:n biisillä, Pärssinen toteaa.

Otteluiden musiikki jäi mieleen myös isän pelatessa HIFK:ssa 2002-05. Helsinkiläisten ikoninen maalilaulu teki nuorempiin Pärssisiin lähtemättömän vaikutuksen.

– Pikkuveljeni Jirin kanssa sitä aina hoilattiin ja se oli todella siistiä. Tykkään siitä edelleenkin, Pärssinen vitsailee.

Turkulaisseuran nettisivulla julkaistussa haastattelussa Pärssinen kuitenkin tarkentaa, ettei kyseinen veisu alkuunkaan pärjää vertailussa TPS:n maalilaulu ”Hunajatalle”.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.