Ruotsalaisen Stanley Cup-voittajan erikoinen syksy: Isäksi kesken NHL:n pudotuspelien!

© Kuva: Getty Images
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Washington Capiltalsin ruotsalaishyökkääjä Carl Hagelinin syksystä on tulossa tavallistakin jännittävämpi.

Erikoiseen aikaan pelattavien jatkopelien lisäksi Pittsburgh Penguins-paidassa aikoinaan kahta Stanley Cup-mestaruutta (2016,2017) juhlineesta Hagelinista on nimittäin tulossa toista kertaa isä.

Vaimo Erican laskettu aika on syyskuussa, mikä saattaa tarkoittaa Capitals-hyökkääjälle erikoisjärjestelyjä, jos washingtonilaisjoukkue jatkaa tuolloin edelleen pudotuspeleissä.

Hagelin poistuu siinä tapauksessa pelipaikkakunnalta ja palaa takaisin jälleen muutaman päivän kuluttua. Ratkaisu on mahdollinen huolimatta NHL:n tiukoista rajoitustoimista.

– ”Kuplasta” on mahdollista poistua henkilökohtaisten syiden vuoksi, mutta takaisin päästäkseen on annettava kaksi negatiivista (koronavirus)testiä, Hagelin kertoo Russianmachineneverbreaks.com-sivuston mukaan Länstidningen Södertäljen haastattattelussa.

Hagelin puhuu itse menettävänsä tilanteessa vain pari-kolme päivää, mutta käytännössä poissaoloa tulee todennäköisesti vähintään neljän päivän verran.

Capitals aloittaa ottelunsa pelaamalla aluksi Itäisen konferenssin kolmen muun kärkiseuran kanssa turnauksen, joka ratkaisee joukkueiden sijoittamisen playoff-kaaviossa. Washingtonilaisseuran osalta urakka alkaa 3.elokuuta ottelulla Tampa Bay Lightningia vastaan.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!