Onko NHL-joukkueessa tapahtumassa suomalaisten välinen vallankumous? ”Oli vahva runkosarjan loppulla – ei ole minulle ongelma”

© Kuva: Getty Images

Pekka Rinteen ja Juuse Saroksen välinen kamppailu on yksi mielenkiintoisimmista suomalaisväännöistä, mitä NHL tarjoaa. Nashville Predatorsin maalin suulla on ollut viitteitä vallankumouksesta, eli Saroksen nousemisesta ykkösvahdiksi.

– Mitään ei auta ottaa itsestäänselvyytenä. Minun pitää tehdä vain parhaani ja katsotaan, mihin se sitten riittää, suomalaiskassari Rinne pyörittelee NHL:n verkkosivuilla.

Maalinkin iskenyt 38-vuotias kempeleläiskonkari on torjunut pikkumustia tällä kaudella vaatimattomasti 89,5 prosentin varmuudella. Forssan kasvatti Saroksen prosentit sen sijaan ovat hienoa luokkaa 91,4.

– Kaikki tietävät sen, että välillämme on kova kilpailutilanne ja me ymmärrämme sen. Samalla meidän välinen suhde on kuitenkin loistava, Rinne painottaa.

Kuten esimerkiksi torjuntaprosentit todistavat, on kausi ollut kokeneelle konkarille haastavahko. Toisinaan kansa jopa tylytti Rinnettä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa haluen Saroksen vievän tämän ykköstontin.

– Saros oli kieltämättä vahva runkosarjan loppupuolella. Mutta se ei ole minulle mikään ongelma. Itse en vaan pelannut silloin hyvin, Rinne lopettaa.

Nashville aloittaa taalaliigan pudotuspelit avauskierrokselta, jossa se punnitsee Arizona Coyotesin pelihuumorin.

LUE MYÖS:
KHL:n mahtiseuran kova kolmikko siirtyy rapakon taakse – Jarmo Kekäläisen Blue Jackets nappasi timantin

NHL-joukkue teki merkittävän jatkon – ”Tunnen olevani yksi maailman onnellisimmista tyypeistä”

“Siinä oli vähän huonoa tuuria ajoituksen kanssa” – Mikko Rantanen pääsemässä vihdoin mukaan NHL:n tulikuumaan trioon


Colorado Avalanche voittoon – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Casino Winnerille ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ ennakkoveto Avalanchen 1×2 -voitolle.
3. Jos Avalanche voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50€ bonusrahaa.