KHL:n mahtiseuran kova kolmikko siirtyy rapakon taakse – Jarmo Kekäläisen Blue Jackets nappasi timantin

© Kuva: Getty Images
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Pelaaja-agentti Dan Milstein twiittasi, että venäläisvahti Ilja Sorokin siirtyy loppukaudeksi rapakon taakse NY Islandersin riveihin KHL-joukkue TsSKA Moskovasta.

Sorokin on varsin nuoresta iästä huolimatta jo meritoitunut vahti, sillä 24-vuotiaan veskarin vyöllä ovat MM-kulta, peräti kolme MM-pronssia ja alle 20-vuotiaiden MM-hopea sekä KHL:n mestaruus Gagarin Cup.

Taalaliigassa torjuja tulee pelaamaan ensimmäiset ottelunsa vasta nyt. NY Islanders varasi hänet jo aikoja sitten, vuonna 2014 kolmannella kierroksella numerolla 78.

KHL:n mahtijoukkue TsSKA:sta NHL:ään siirtyvät myös venäläiset tähtihyökkääjät, Gagarin Cupin voittaja Mikhail Grigorenko (arkistokuvassa) ja Kirill Kaprizov. Ensiksi mainitun suunta on Columbus Blue Jackets, Kaprizov suuntaa Minnesota Wildiin.

Olympiavoittaja, ja lukuisia MM-mitaleita voittaneen Grigorenkon pahvi on vuoden ja tämän maanmies Kaprizovin kahden vuoden pituinen.

Buffalo Sabresin kesän 2012 ykköskierroksen (12.) varaus Grigorenkon siirto kävi ilmi myös Milsteinin Twitteristä, Kaprizovin taalaliigaan lähtemisestä oli tarinaa NHL:n verkkosivuilla.

Viimeksi mainittu pelaaja on Grigorenkon tavoin olympia- ja Gagarin Cup -voittaja. Kaprizovin NHL:ään nappasi vuonna 2015 Minnesota Wild – 5. kierros, #135.

LUE NHL:STÄ MYÖS:
“Siinä oli vähän huonoa tuuria ajoituksen kanssa” – Mikko Rantanen pääsemässä vihdoin mukaan NHL:n tulikuumaan trioon

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!