KHL-seuran suomalaisviisikko saapui Venäjälle – joukkue ”juhlisti” koruttomalla kuvalla!

© Kuva: www.hcsibir.ru

Venäläisten KHL-joukkueiden ulkomaalaisvahvistukset alkavat pikkuhiljaa saapua seurojen harjoituspaikkakunnille, vaikka tulevan kauden osalta kaikki on vielä auki.

KHL tiedotti aiemmin sunnuntaina, että sen pyrkimyksenä on aloittaa tuleva sesonki alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 2.syyskuuta, mutta tarkempi otteluohjelma on luvassa vasta myöhemmin, kun pelaavat joukkueet ovat tiedossa. (lue lisää täältä)

Sibir Novosibirskin palkkalistoilta löytyy tulevalla kaudella peräti viisi suomalaista, kun jo viime kaudella siperialaisia edustanut pelaajanelikko Harri Säteri, Jyrki Jokipakka, Mikael Ruohomaa (jutun arkistokuvassa) ja Juuso Puustinen saavat seurakseen maalivahtivalmentajana aloittavan KHL-konkariluotsi Jari Kaarelan.

Suomalaisviisikko saapui työpaikalleen viikonvaihteessa ja Sibir ”juhlisti” asiaa Twitter-tilillään julkaisemalla kuvan, joka kertoo karua kieltään nykyisestä, koronaviruksen hallitsemasta maailmantilanteesta. Poppoo poseeraa Sibirin bussin edessä kasvomaskit naamallaan.

– Suomalainen legioona täydessä kokoonpanossa saapui ajoissa, päivityksen yhteydessä todetaan.

Suomalaisten poseerauskuva on nähtävissä alta tai täältä.


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!