Jokerikortti NHL-pudotuspeleihin? Kolminkertainen Stanley Cup-voittaja yrittää pitkän poissaolon jälkeen paluuta!

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksin konkaripuolustaja Brent Seabrook saatetaan nähdä jälleen kaukalossa jo NHL:n pudotuspeleissä.

Blackhawksin 35-vuotias pitkäaikainen luottopakki on ollut poissa tositoimista viime joulukuusta lähtien. Seabrook kävi tuolloin peräti kolmessa eri leikkauksessa, joissa operoitiin niin olkapää kuin molemmat lonkatkin.

The Athletic kertoo lähteisiinsä pohjaten, ettei tällä kaudella vain 32 ottelua pelanneen kanadalaisen motivaatio pelaamiseen ole kuitenkaan kadonnut.

Ennen kroppansa kuntoon laittamista Seabrookin ura on ollut pitkään pahassa laskussa, ja tällä kaudella 6,875 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava kolminkertainen Stanley Cup-voittaja seurasi jo useita pelejä katsomosta.

Vielä kuukausi sitten Blackhawksissa ei The Athleticin mukaan uskottu Seabrookin toipuvan pelikuntoon enää täksi kaudeksi, mutta puolustaja on pystynyt viime aikoina jo luistemaan, joskin kontaktit ovat vielä kiellettyjä.

Seabrook aikoo olla mukana Blackhawksin harjoitusleirillä, joka tämänhetkisen tiedon mukaan on käynnistymässä 13.heinäkuuta.

Blackhawks kohtaa NHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Edmonton Oilersin. Ottelusarjan uskotaan käynnistyvän heinä-elokuun vaihteessa.


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?