NHL:n pudotuspeleihin yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista lähtevä Colorado Avalanche on saamassa ennestään timantinkovaan rosteriinsa hurjan lisävahvistuksen, paljastaa Vancouver Sunin kiekkotoimittaja Steve Ewen.

Ewenin mukaan Avalanchen viime kesän 1. kierroksen 4. vuorolla varaama puolustajalupaus Bowen Byram liittyy nimittäin joukkueen vahvuuteen tosipelien alkaessa.

19-vuotiaasta Byramista povataan NHL:n seuraavaa supertähtitason puolustajaa. Mies nakutti WHL-joukkue Vancouver Giantsin riveissä kahden kauden aikana pelaamissaan 139 runkosarjapelissä hurjat 48 maalia ja 149 tehopinnaa.

Byramin uskotaan muodostavan tulevaisuudessa Avalanchen puolustuksen rungon yhdessä viime kauden lopulla seurassa debytoineen Cale Makarin kanssa. Sensaatiomaisen tulokaskauden pelannut Makar on vahva ehdokas tämän kauden Calder-pystin saajaksi.

Steve Ewen

@SteveEwen
Hearing that @WHLGiants D Bowen Byram is going to be a part of the @Avalanche roster for the NHL playoff return. Leaving this weekend for Colorado. The 19-year-old Byram has 48 goals and 149 points in 139 regular season and playoff games with Vancouver over the past two years.