Ässät nappasi Nuorten MM-kisoissa loistaneen pelaajan – ”Tavoitteellinen ja erittäin määrätietoinen persoona – tähtäin on NHL”

© Kuva: Getty Images

Porin Ässät tiedotti kotisivuillaan, että se on tehnyt yksivuotisen sopimuksen ruotsalaisen maalivahti Linus Söderströmin kanssa. 23-vuotias torjuja siirtyy patapaitoihin NY Islandersin organisaatiosta, johon hän on kuulunut kahden kauden ajan.

– Linus on tavoitteellinen ja erittäin määrätietoinen persoona, jonka tähtäin on NHL. Olosuhteista johtuen hän on saanut harjoitella pitkään sekä laadukkaasti ja on sitä kautta hyvässä kunnossa, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula sanoo.

Tukholmasta lähtöisin oleva kassari torjui viime ja sitä edellisen kauden ajan vain neljässä pelissä. Kiekot tarttuivat ECHL-joukkue Worcester Railersin paidassa 87,0 prosentin varmuudella.

– Maalivahtivalmentajamme Jaakko Rosendahl on tehnyt ison työn, jotta saisimme Linuksen meille. He ovat luoneet valmennussuhdetta jo etukäteen keskusteluissa harjoittelun ja pelaamisen filosofiasta sekä kehityskohteista, jotta Linus pääsee takaisin tavoittelemaan NHL-unelmaa, Kerttula jatkaa.

Pelaaja on SHL:n mestari keväältä 2017, HV71:n paidasta. Lisäksi Söderström valittiin vuoden 2016 nuorten MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi.

– Meillä on viime kauden tapaan kaksi kilpailullista kaveria taistelemassa pelipaikasta jokaisessa harjoituksessa. Se tuo tuloksia sekä joukkueelle että yksilöille.

Myös Ässien pakistossa puhaltavat uudet, tai tarkemmin ottaen uusvanhat, tuulet. Pakki Juuso Walli palaa kotiin kahden SaPKossa, KOOVEEssa ja IPK:ssa vietetyn Mestis-kauden jälkeen. Pelaajan sopimus on mallia 1+1, ja lokakuun loppuun asti Walli on koeajalla.

LUE MYÖS:
Liigapakki vaihtaa Mestikseen – tuo uuteen seuraansa fyysistä puolustuspeliä


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.