Suomalaisseura menettää ykkösvahtinsa – pelaaja suuntaa ensi kertaa ulkomaille

© Kuva: Ilari Isotalo

Suomalaisvahti Paavo Hölsä ottaa urallaan seuraavan stepin jättäen kotimaansa taakseen ainakin toistaiseksi. Kassari torjuu kiekkoja seuraavaksi slovenialaisessa Olimpija Ljubljanassa, johon hän siirtyy Mestiksen RoKista. AlpsHL-seura tiedottaa asiasta Twitter-tilillään.

Lappeenrannassa syntynyt 25-vuotias vahti pelasi RoKissa viime kauden lisäksi sesongin 2015-18. Kausi 2018-19 meni KeuPa HT:ssa. Vahti on pelannut urallaan lisäksi SaiPassa ja Jokipojissa nuorten sarjoja.

Nyt Hölsä on ensimmäinen ulkomaalaispelaaja Ljubljanassa. Joukkue voitti AlpsHL:ssä viime kaudella 18 porukan runkosarjan, mutta yläjatkosarjassa se tippui viidenneksi. Puolivälieriä joukkue ei ehtinyt aloittamaan.

LUE MYÖS:
Nuorten Leijonien MM-ryhmästä loppumetreillä pudonnut liigahyökkääjä Mestikseen

Liigajoukkue sai pidettyä kiinni kultakimpaleestaan