Kesken jääneellä kaudella Liigan runkosarjassa peräti viidenneksi sijoittunut KooKoo tiedotti nettisivuillaan, että hyökkääjä Trevor Mingoia jatkaa Kouvolassa myös ensi kaudella. Kyseessä on todellinen kultakimpale, sillä laitahyökkääjä teki viime kaudella 52 runkosarjaottelussa tehot 20+21=41 (+12).

– Mingoia lunasti viime kaudella häneen kohdistuneet odotukset loistavasti. Laserintarkka laukaus lähtee nopeasti suoraan luistelusta ja huonostakin asennosta, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kehuu.

– Lisäksi Trevor oli joukkueemme parhaimmistoa tehotilastossa, mikä kertoo lahjomatonta kieltä miehen monipuolisuudesta ja sitoutumisesta joukkuepelaamiseen.

Mingoia itse kertoo olevansa todella innoissaan siitä, että hän voi jatkaa KooKoossa, sekä lopettaa sen, minkä joukkue viime kaudella aloitti.

– Haluamme pelata playoffseja Kouvolassa upeiden faniemme edessä. En malta odottaa, että pääsen taas työskentelemään Liigan parhaan valmennustiimin alaisuudessa ja kehittämään pelaamistani. Koko KooKoon organisaatio kohteli perhettämme hienosti, joten on ilo tulla takaisin.

Edit klo 10.05: Juttua täydennetty.