TPS järjesteli toimintojaan: Seuraikonin toimenkuvaan muutos – osa tehtävistä toiselle tekijälle

TPS tiedottaa nettisivullaan muutoksista organisaatiossaan.

Aiemmin seuran valmennuspäällikkönä toiminut Mika Suoraniemi aloittaa uudessa roolissa pelaajakoordinaattorina.

Suoraniemen ohella pelaajakoordinaattorina jatkaa myös seuraikoni Tomi Kallio, joka vastaa jatkossa ulkomaan pelaajarekrytoinneista.

Suoraniemen vastuualueena ovat kotimaan rekrytoinnit ja agenttiyhteistyö. Näiden lisäksi monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu myös hallinnointivastuu TPS Hockey Akatemian, sekä urheilu- ja valmennustoiminnan tukitoiminnan sektoreilla.

– On loistava asia, että Suoraniemi halusi ottaa uuden haasteen vastaan TPS-perheen urheilun kehittämisessä. Hänen toimenkuvansa tukee lisäresurssina meidän pelaajarekrytointiamme, hehkuttaa seuran urheilujohtaja Rauli Urama.

Suoraniemi hyppää uusiin tehtäviinsä innostuneena.

– Reilut kuusi vuotta valmennuspäällikön tehtävässä on antanut minulle paljon eväitä uusiin haasteisiin ja vastaavasti koen, että työpanoksestani on hyötyä myös TPS:lle, kertoo Suoraniemi ja jatkaa:

– Uusi työnkuva sytyttää ja antaa minulle todella paljon energiaa uuden tekemiseen Tomi Kallion ja Rauli Uraman kaltaisten huipputekijöiden kanssa. Uusi askel uuteen aikaan on otettu ja olen tästä mahdollisuudesta äärettömän kiitollinen.