Mikko Koivun NHL-sopimus päättyy tähän kauteen. Suomalaissentteri on jo kypsässä 37 vuoden iässä, joten hänen on spekuloitu päättävän uransa tähän kauteen.

Koivu on Minnesota Wildin pitkäaikainen kapteeni, joten hänen eläköitymisensä jättäisi ison aukon. Hän on toiminut seuran kapteenina vuodesta 2009 asti. The Athleticin podcastissä pohdittiin seuraajaa Koivulle.

Yhdeksi vahvaksi vaihtoehdoksi nostettiin tähtipakki Jared Spurgeon. Hänellä on kolmanneksi eniten pelejä Minnesotan seurahistoriassa, joten valinta kävisi järkeen. Toisaalta, hän ei ole tähän mennessä toiminut seurassa edes varakapteenin ominaisuudessa.

Spurgeon itse on kiinnostunut kapteenin tittelistä.

– Olisi iso kunnia kenelle tahansa olla kapteeni NHL-joukkueelle kuten Minnesota Wild. Jos olisin heidän seuraava valintansa, se olisi iso kunnia, Spurgeon kommentoi.

Puolustaja paljasti myös, millainen hän olisi kapteenina.

– Johtajana yritän olla oma itseni. Kun puhun, sanon jotain, mihin uskon. En heitä vain mitä sattuu. Minun täytyy olla niitä kavereita, jotka tekevät sitä mitä neuvovat. Jos puhuu liikaa, ihmiset lakkaavat kuuntelemasta.