Jatkoaika: TPS virittelee uutta siirtopaukkua – nappaamassa jälleen NHL-lupauksen!

TPS vaikuttaa suunnanneen viime aikoina katseet kohti itää.

Jatkoaika -sivuston tietojen mukaan seura on nimittäin hankkimassa lyhyen ajan sisään jo toisen nuoren venäläislupauksen.

Sivuston mukaan aiemmin toukokuussa NHL-seura San Jose Sharksin kanssa tulokassopimuksen tehnyt hyökkääjä Timur Ibragimov pelaa tulevalla kaudella turkulaisryhmässä ja lainadiili sinetöidään todennäköisesti tulevalla viikolla.

19-vuotias Ibragimov on Sharksin kesän 2019 NHL-draftin kuudennen kierroksen varaus.

Pietarilaisnuorukainen kiekkoili päättyneellä kaudella SKA Pietarin farmiseura SKA-Nevan riveissä Venäjän toiseksi korkeimman sarjatason VHL:ssä summaten 35 ottelussa tehot 5+8=13. Lisäksi seitsemän juniorisarja MHL:n ottelua tuottivat 7 (5+2) pinnaa.

Perjantaina TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio paljasti joukkueen hankkineen kokoonpanoonsa New York Islandersin kesällä 2018 toisella kierroksella NHL:ään varaaman keskushyökkääjä Ruslan Ishakovin.

Venäläisväriä TPS:n tulevan sesongin ryhmään tuo lisäksi maalivahti Andrei Karejev.

Jatkoajan alkuperäinen artikkeli löytyy täältä.