Suomalaishyökkääjä Aaro Löyttymäki kertoi Instagram-tilillään, että hän ripustaa luistimet naulaan. Vain 23-vuotiaana pillit pussiin laittava turkulainen pelasi päättyneellä kaudella TUTOssa Mestistä. Talven 20 ottelua toivat tehot 3+0=3 (-4).

– Nyt on tullut aika vaihtaa vähän tekemisiään, näistä tekemisistä tulee tänne lisää myöhemmin. Nyt haluun kuitenkin jo kiittää kaikkia pelikavereita, valmentajia ja seuroja. Erityiskiitos kuitenkin Elmo Aittolalle, kun antoi mulle mahdollisuuden, kun muut ei sitä antanut, pelaaja kirjoitti.

Pelaaja luuti koko uransa Turussa joko TUTO:ssa tai TPS:ssä, lisäksi vyölle kertyi yksi ottelu Suomi-sarjassa kaarinalaisen HCIK:n paidassa.

Löyttymäen uran 51 Mestis-peliä toivat tehot 10+7=17 (-2), lisäksi 10 pudotuspeliottelussa syntyivät tehot 1+3=4 (-2).

Pelaaja juhli viime keväänä Mestiksen pronssia.