Stanley Cupin Chicago Blackhawksin riveissä viime vuosikymmenellä voittanut maalivahti Scott Darling kiekkoili päättyneellä kaudella Keski-Euroopan EBEL-sarjassa pelaavan HC Innsbruckin riveissä.

31-vuotias Darling ostettiin viime kesänä ulos sopimuksestaan Carolina Hurricanesin toimesta, minkä jälkeen ura jatkui ainakin kauden ajan Itävallassa. Nyt kanadalainen aikoo kuitenkin tehdä kaikkensa palatakseen takaisin taalajäille, kunhan koronaviruksen keskeyttämät urheilusarjat taas aikanaan käynnistyvät.

– Tämä pandemia on tavallaan sivuuttanut kaiken muun. Ehdin jo keskustella muutaman seuran kanssa. Ihannetapauksessa aion tehdä kaikkeni pelatakseni Pohjois-Amerikassa ensi kaudella, vaikka sitten aloittaen AHL:stä, Darling paljastaa Daily Heraldin haastattelussa.

Kanadalaisvahdin tilastot EBEL-sarjassa eivät välttämättä puolla paluuta ainakaan NHL:ään. Mies pelasi Keski-Euroopan liigassa 33 peliä torjuntaprosentilla 89,8 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 3,34.